هزینه پروتز سینه

هزینه پروتز سینه

امروزه روش های بسیار متعدد و متفاوتی در دنیای پزشکی و زیبایی به کار گرفته می شود که می تواند در بهبود اندام ها و یا ترمیم و زیبایی آنها موثر باشد. در این میان پروتز سینه به عنوان یکی از رایج ترین و محبوب ترین روش ها، متقاضیان بسیاری را در دنیای پزشکی و زیبایی از آن خود کرده است. در این مطلب با شما هستیم تا به طور کامل به موضوع هزینه پروتز سینه بپردازیم و شما را با این روش آشنا کنیم.

پروتز سینه چیست؟

به طور کلی باید بگوییم که پروتز سینه (breast prosthesis) یا همان ایمپلنت سینه، بازسازی سینه، آن هم از طریق افزایش حجم است. امروزه پروتز سینه یکی از پرطرفدارترین روش ها و جراحی های زیبایی در میان خانم ها در سراسر جهان است. معمولا از این روش برای شکل گیری سینه هایی با سایز بزرگ تر و یا حجیم تر استفاده می شود.
غالبا کسانی که با افزایش سن، کاهش وزن، بارداری و یا شیردهی رو به رو هستند، با مشکلی همچون افتادگی سینه ها مواجه می شوند. به همین دلیل هم بیشتر خانم ها از چنین وضعیتی راضی نیستند و ترجیح می دهند که با انجام جراحی پروتز سینه، به سینه های خود، فرم و شکل بهتری ببخشند. در نتیجه، استفاده از پروتز سینه به همراه لیفت سینه می تواند این مشکل را به طور کلی حل نماید.
در کنار این، بسیاری از خانم ها با ابتلا به سرطان سینه و برداشتن آن، به سراغ جراحی پروتز سینه می روند و زیبایی اندام خود را باز می گردانند. در این میان می توان به خانم هایی نیز اشاره کرد که از پروتز سینه برای درمان و بهبود مشکلات مادرزادی سینه های خود می پردازند. به همین دلیل هم باید بگوییم که جراحی پروتز سینه، صرفا و فقط برای زیبایی سینه ها نیست و در بسیاری از شرایط نیز می تواند به طور کلی جایگزین سینه های از دست رفته و یا بهبود سینه های دچار نقص باشد.
به خاطر داشته باشید که اگر تصمیم به جراحی پروتز برای سینه دارید از میزان حساسیت و تاثیرات ناشی از این جراحی نیز کاملا آگاه باشید. به همین دلیل هم هست که غالبا توصیه می شود پیش از جراحی، در جلسات مشاوره مربوطه، شرکت کنید و از متخصص و جراح خود کمک بخواهید.

پروتز سینه

عمل پروتز سینه

در جراحی پروتزی که برای سینه ها انجام می شود، پزشک متخصص، سه نقطه متفاوت از بدن که شامل زیر بغل، دور سینه و هم چنین دور ناف یا زیر سینه می شود را برش می زند. بعد از آن هم پروتز از بالا یا پایین عضله دیوار قفسه سینه، وارد بدن فرد می گردد. در این شرایط، بدن، پروتز را در جایی که قرار گرفته نگه می دارد و از جا به جایی و حرکت آن جلوگیری می نماید. بعد از به پایان رسیدن این فرآیند نیز برش ها بسته شده و بخیه زده می شوند.

عمل پروتز سینه

هزینه پروتز سینه

به گفته دکتر احمدرضا کسایی، هزینه پروتز سینه به نوع پروتز و چگونگی جراحی آن بستگی خواهد داشت. برای مثال، پروتزهای آب نمکی که به برش و البته معاینه کمتری نیاز دارند، غالبا از هزینه کمتری نیز برخوردار هستند. این نوع از پروتزها غیر طبیعی تر به نظر می رسند و ریسک چین خوردگی به مراتب بیشتری نیز خواهند داشت.
در مقابل، نوع بعدی پروتز که به پروتز سینه سیلیکونی مشهور است از کیفیت به مراتب بالاتری برخوردار است و در نتیجه هزینه بیشتری نیز خواهد داشت. احتمال چین خوردگی و یا خطر خالی شدن پروتزهای سیلیکونی بسیار کمتر از نمونه های آب نمکی است و لمس آن نیز طبیعی تر به نظر می رسد.
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که عمل جراحی پروتز سینه در میان عمل های جراحی زیبایی قرار می گیرد و به همین دلیل هم نمی توان آن را تحت پوشش بیمه درمانی قرار داد. در کنار این نیز به خاطر داشته باشید که قیمت عمل پروتز سینه می تواند با توجه به متریال به کار رفته، حجم و ابعاد پروتز و از همه مهم تر، شهرت و مهارت جراح پروتز سینه متفاوت باشد.

پروتز سينه قيمت

سوالات متداول

مراقبت های بعد از جراحی به شکلی است؟
معمولا توصیه می شود که تا دو هفته بعد از جراحی، فرد بر روی شکم و یا پهلو نخوابد. در کنار این، برای جلوگیری از عفونت بهتر است که از آنتی بیوتیک و برای جلوگیری از درد نیز از مسکن استفاده شود. از آن جایی که برش های ایجاد شده بر روی پوست، با بخیه جذبی بسته می شوند، بهتر است که بعد از جذب بخیه، تا مدتی به صورت روزانه، جای بخیه ها ماساژ داده شود. در غیر این صورت نیز بخیه غیر جذبی، بعد از یک هفته، توسط خود پزشک کشیده خواهد شد.
معمولا توصیه می شود که 6 تا 12 هفته بعد از جراحی پروتز از استعمال دخانیات به طور کلی اجتناب کنید. در زمان رانندگی، فرمان را پایین تر از عضله سینه قرار دهید تا فشاری به آن وارد نشود. به علاوه اینکه بهتر است تا جای ممکن از بلند کردن و هل دادن وسایل سنگین جلوگیری کنید.

قبل از جراحی پروتز سینه چه اقداماتی باید انجام شود؟
اگر داروی خاصی مصرف می کنید، لازم است که پیش از جراحی پروتز با پزشک خود در میان بگذارید تا مشکلی برای جراحی شما پیش نیاید. در کنار این لازم است که تا 10 روز قبل از جراحی نیز از مصرف آسپرین و فرآورده های آن، داروهای ضد التهاب و همین طور مکمل های گیاهی اجتناب نمایید. لازم به ذکر است که تا دو هفته قبل از جراحی پروتز نیز استعمال دخانیات به طور کلی ممنوع است.

آیا بعد از جراحی پروتز، ممنوعیتی در پوشش و لباس ها وجود دارد؟
معمولا بعد از جراحی توصیه می شود که فرد از سوتین های طبی استفاده کند. این سوتین ها مانند پانسمان عمل می کنند و می توانند سینه ها و پروتزهای جراحی شده را در بهترین وضعیت خود حفظ کنند. غالبا توصیه می شود که 6 تا 12 هفته بعد از جراحی نیز، فرد به صورت تمام وقت، این سوتین ها را به تن داشته باشد.
پروتز سینه چه عوارضی خواهد داشت؟
از جمله عوارض پروتز سینه می توان به خونریزی و تجمع خون، نامتقارن بودن سینه ها، نشت یا پارگی جدار پروتز، عفونت، تاخیر در بهبودی محل برش، چین خوردگی پوست روی پروتز، درد ممتد، جا به جایی پروتزها، احتمال نیاز به عمل مجدد و… اشاره کرد.
آیا می توان بعد از جراحی پروتز سینه، برنزه کرد؟
به طور کلی حمام آفتاب و یا استفاده از سولاریم، آسیبی به پروتز سینه نمی زند، اما توصیه می شود که تا یک سال بعد از جراحی پروتز از تابش مستقیم خورشید و یا اشعه سولاریوم به محل برش ها جلوگیری کنید، چرا که این موضوع می تواند موجب تیره تر شدن جای زخم ها شود. در کنار این باید اشاره کنیم که معمولا در این بازه زمانی استفاده از سولاریوم می تواند موجب نرم شدن پروتزها نیز بگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *